Avec plus de 10 ans de experience comme un (interim) manager, j'ai assez de vaardigheden om kleine en middelgrote ondernemingen te leiden. Ook in moeilijke tijden heb ik mijn standvastigheid en doorzettingsvermogen onder bewijs gesteld. Ik ben weliswaar vriendelijk en motiverend maar toch voldoende doortastend om vastgelopen situaties weer vlot te krijgen. Conflict mijdend kan ik moeizame rationaliseringsprocessen effectief doorzetten. Daarnaast ben ik uitgeproken communicatief en commercieel, zowel naar klanten en leveranciers toe, als naar medewerkers, waar die zich ook mogen bevinden in de hierarchie van een bedrijf.

Mijn sporen verdiende ik tot nu toe voornamelijk in de software- en textielbranche maar ik voel mij niet branche gebonden. Als bedrijfsjurist kan ik met het nodige inzicht in bedrijfseconomische en juridische vraagstukken, zonder de menselijke aspecten of de humor uit het oog te verliezen, vaart brengen in een onderneming.

Ik sta altijd voor een orienterend gesprek open. Mocht de opgave mij niet liggen kan ik nog binnen mijn netwerk naar een geschiktere persoon zoeken.

 

 

 

 

Accueil Consultancy Management Curriculum Hosting Realpop Westwall Photography Contact