Welkom op mijn website!

Deze site probeert een antwoord te geven op de vraag, waar ik zo al mee bezig ben.

De naam zegt het al, Godee Consultancy & Management GmbH doet advieswerk en interim management. Daarbij speelt de tak van sport geen grote rol. De zwaartepunten lagen in het verleden in de software-, de modebranche en laatstelijk in de metaalindustrie. Gevraagd zijn daarbij mijn frisse kijk op de dingen en mijn jarenlange ervaring als (interim) manager.

Ik host ook regelmatig activiteiten voor derden binnen de mij beschikbare webspace. Dat kan variëren van een paar downloadable bestanden als vriendendienst, tot een hele website voor een startende onderneming.

De andere links leiden naar het monumentale huis aan de Westwall en naar een startup - waar ik op dit moment voor bezig ben - die volwaardige pop3 email accounts aanbiedt met leukere domein namen dan de gebruikelijke "ik@freenet.nl" of "ik@web.de".

Misschien als compensatie voor alle cijfers en SQL statements, fotografeer ik graag. Soms laat zich dat zelfs combineren met een advies opdracht. Als bijvoorbeeld een bedrijf met een product het web op wil, stap ik naadloos van de ene discipline in de andere.

Natuurlijk behoeft een website regelmatig onderhoud. Daar kom ik - net als anderen - niet altijd aan toe, maar ik doe mijn best. Tips, commentaren en wat dies meer zij graag aan .

Met vriendelijke groet,
Stephen Godee

Home Consultancy Management Curriculum Hosting Realpop Westwall Fotografie Contact