Bienvenue à mon prèsence sur le web!

Deze site probeert een antwoord te geven op de vraag, waar ik zo al mee bezig ben.

De naam zegt het al, Godee Consultancy & Management GmbH doet advieswerk en interim management. Daarbij speelt de tak van sport geen grote rol. Het zwaartepunt ligt in de software- en de modebranche. Gevraagd zijn daarbij mijn frisse kijk op de dingen en mijn jarenlange ervaring als (interim) manager.

Ik host ook regelmatig activiteiten voor derden binnen de mij beschikbare webspace. Dat kan variëren van een paar downloadable bestanden als vriendendienst tot een hele website voor een startende onderneming.

De andere links leiden naar het monumentale huis aan de Westwall en naar een startup - waar ik op dit moment voor bezig ben - die volwaardige pop3 email accounts aanbiedt met leuke domein namen.

Misschien als compensatie voor alle cijfers en SQL statements, fotografeer ik ook graag. Soms laat zich dat zelfs combineren met een advies opdracht. Als bijvoorbeeld een bedrijf of een product het web op wil, stap ik naadloos van de ene discipline in de andere.

Natuurlijk behoeft zo'n website regelmatig onderhoud. Daar kom ik - net als de meeste anderen - niet altijd even consequent aan toe. Ik doe mijn best. Tips, commentaren en wat dies meer zij graag aan .

Met vriendelijke groet,
Stephen Godee

Accueil Consultancy Management Curriculum Hosting Realpop Westwall Photography Contact