Sur ce page ici vous trouvez quelque projets, waar ik op dit moment mee bezig ben, die gewoon mijn iinteresse hebben of die bijvoorbeeld voor korte tijd beschikbaar moeten zijn voor download. Ik loop er gewoon even door heen:

Stadtpalais

Op het moment werk ik aan de site van het Stadtpalais in Krefeld. In dit prachtige gebouw, dat enkele maanden geleden, na een jarenlange restauratie, feestelijk in gebruik werd genomen, is ook het nieuwe "Standesamt" van Krefeld ondergebracht. De site, de poster in de etalagekast van het stadhuis stammen van mij, net zo als het overgrote deel van de foto's. De site is te vinden onder www.godee.net/palais. Er wordt nu nog gerechercheerd naar de geschiedenis van het pand. Ze loopt nu nog op mijn domein, maar als de geschiedenis kompleet is krijgt ze een eigen plaatsje onder www.stadtpalais-krefeld.de

Architekturbüro Freie Planungsgruppe

Het architektenbureau, dat bovengenoemd stadhuis heeft gerestaureerd, gaf mij de opdracht, ook hun site gestalte te geven. Die zal binnenkort te vinden zijn onder www.freie-planungsgruppe.de en tot die tijd onder www.godee.net/gruppe. De eigenaar van het architektenbureau, de architekt Victor Woytowicz heeft een indrukwekkende staat van dienst. Hij heeft vooral veel hotels gerestaureerd, maar ook prachtige Villa's. Hij valt op door zijn uitzondelijk gevoel voor kleur en vorm.

Bergweg 12

Dan is er het prachtige huis van Rob van der Camp en Ingrid Zuijdam in Hilversum. Het is te vinden op de gezellige site www.godee.net/bergweg. Jammer genoeg zal deze site binnenkort wel weer verdwijnen op het moment dat het huis verkocht is.

RealPop3

Realpop is een startup die volwaardige pop3 mail adressen beschikbaar stelt. Een uitkomst voor diegenen die:

Naar het zich laat aanzien zal zo'n account 1 € per maand gaan kosten en komt in de herfst beschikbaar. Totdat www.realpop3.com staat, mag het logeren onder www.godee.net/realpop3.

Maklerbüro EZB in Düsseldorf

Een startend makelaarskantoor in Düsseldorf heeft mij gevraagd een site te maken voor de verhuur van exclusieve woningen in Düsseldorf. Zij zijn van mening dat de kwaliteit van de gemiddelde makelaars-site aldaar onder de maat is en willen laten zien hoe het beter kan. Onder andere willen ze betere foto's op de site hebben. Nou dat kan! Ik ben benieuwd hoe het loopt. Zo gauw er iets concreets te zien valt zal ik het hier op deze plek aanvullen..

Location Rohema

Bijna hetzelfde geldt voor een initiatief voor vakantie huizen in Frankrijk. Ook daar is nog maar net de grondsteen op papier gelegd en het zal nog wel een paar maanden duren voordat er geklikt kan worden. Een domeinnaam wordt ook nog gezocht.

Arcadia Stores

Leuk is allicht om ook even te kijken naar een site die ik enige tijd geleden gemaakt heb voor mijn bovenburen, die van het penthouse (zie de pagina Westwall). Het gaat om www.arcadia-stores.com waarmee zijn hun meubel en woonaccessoire shops in düsseldorf en hun Groothandel in kunst promoten. Ze hebben heel bijzonder dingen, voornamelijk uit Afrika.

godee.com

Wie zich afvraagt of er ook een godee.com bestaat, die raad ik aan het gewoon in te typen of de hieronderstaande hyperlink te klikken. Geruime tijd geleden verhuisde hij naar de USA en is daar een gevierd industrieel designer. Ik weet niet precies waar hij op dit moment mee bezig is, maar ik weet wel dat het altijd interessant is. Het blijk allicht uit www.godee.com.

 

Accueil Consultancy Management Curriculum Hosting Realpop Westwall Fotografie Contact